4Y1A7415.jpg

Albert is een Senior proces en operational risk manager met ruime ervaring in de financiële dienstverlening en Asset Management. Hij heeft ervaring met het ontwerpen van processen en target operating models tot en met het verbeteren en borgen hiervan.

Albert faciliteert een organisatie naar een optimaal procesmodel door het management en de mensen op de werkvloer bewust te maken van een standaard en van daaruit continue te verbeteren. Hierbij wordt aandacht gegeven, zowel aan het procesmodel als aan de juiste verantwoordelijkheden binnen de organisatie, waarbij de toegevoegde waarde voor de klant het uitgangspunt is. Door het faciliteren van risk self assessments of rationalisatie van bestaande risico raamwerken wordt gezamenlijk een zo lean mogelijke flow ingericht. Met zijn kennis van de AVG kunnen organisaties compliant processen inrichten volgens de nieuwe norm.

Albert heeft bedrijfskunde gestudeerd aan Universiteit Nyenrode en heeft daarna verschillende trainingen gedaan in het kader van procesoptimalisatie en risk management. Na zijn studie is hij begonnen in de marketing en later de overstap gemaakt naar consulting. Procesmanagement is eigenlijk altijd een rode draad geweest in zijn carrière, waarbij hij aan de voet heeft gestaan van de opstart van verschillende afdelingen en bedrijven. Albert is positief ingesteld en straalt rust uit. Hij is een betrokken teamplayer.

Albert heeft een partner en 2 kinderen. Hij houdt van sporten, reizen en fotograferen. Daarnaast heeft hij interesse voor spiritualiteit en gezond eten.