Met Agile word je leniger met de klant voorop!

De wereld verandert steeds sneller. Snel aan kunnen passen is dan ook de beste weg naar succes. Veel bedrijven zijn ondertussen bijna ongemerkt enorm afhankelijk geworden van goed werkende software. Denk bijvoorbeeld aan banken, luchtvaart-maatschappijen, de automobielindustrie etc. Niet alles kan (lang) vooraf gepland worden en voortdurend en snel bijsturen is dus cruciaal.

Agile werken is geen methodiek maar een mindset en vraagt om organisatie ontwikkeling!

Business Agility is ook verticaal samenwerken

Hoe klantgericht is uw propositie? Hoe flexibel bent u in het aanpassen van uw propositie?

Veel bedrijven ervaren (veel te) hoge kosten en vertragingen bij de verbetering van hun diensten, producten en processen. Ook zien we vaak dat 'de Business' wel participeert in scrum teams maar de besturing van ontwikkeling en de inhoudelijke voorbereiding van de business (processen) onvoldoende aansluiten.

Wij hebben een aanpak ontwikkeld waarmee we inmiddels bij een aantal klanten belangrijke verbeteringen hebben kunnen bewerkstelligen.

Na het invoeren van een samen ontwikkelde werkwijze participeert 'de business' niet alleen als businesowner in scrumteams maar is ook staat om strategische keuzes te vertalen naar de juiste inhoud voor het ontwikkelproces. Zo zijn de mensen van 'de business', meer dan nu, in staat om maximale waarde te creëren voor hun klanten en in control op het innovatie proces.

De aanpak

Bakkenist heeft een uniek verander concept ontwikkelt om het (collectieve) gedrag van uw mensen en de structuren binnen uw organisatie in samenhang te veranderen met als doel te komen tot een flexibelere bedrijfscultuur.

Bakkenist, als ervaring telt!

Bakkenist past Agile toe bij organisatieverandering en in dienstontwikkeling. Onze mensen zijn gecertificeerd als SAFe Agilist. We onderscheiden ons door onze pragmatische aanpak, daadkracht en creativiteit en de wijze waarop we de mensen in uw organisatie in hun kracht zetten.

Uw contactpersonen

pieter eshuis
pieter.eshuis@bakkenist.nl

04zwMaaike Pijnacker - Bakkenist 260318.jpg

maaike pijnaker
maaike.pijnaker@bakkenist.nl

wim vijverberg
wim.vijverberg@bakkenist.nl

_017zwMaarten+Doornik+Bakkenist+021017.jpg

maarten doornik
maarten.doornik@bakkenist.nl

Schermafbeelding 2017-03-03 om 09.17.40.png

frans rensen
frans.rensen@bakkenist.nl

portret Martin de Ruiter.jpeg

martin de ruijter martin.deruijter@bakkenist.nl