Schermafbeelding 2017-03-03 om 09.17.40.png

Frans is een echte verbinder en een Agile servant leader. Hij verbindt mensen binnen organisaties om tot de gestelde doelen te komen. De laatste jaren doet hij dit van het Agility gedachtengoed. Agility is een mind-set en dat draagt Frans uit. Hij begeleidt transities, waarbij deze mind-set telkens het ankerpunt is. Om Agility een succes te maken zal het Agile denken een intrinsieke waarde moeten worden bij de Agile rollen binnen de organisatie.

Frans begeleidt de juiste mix vinden tussen structuren/regels en Agile gedrag. Dit resulteert in de cultuuromslag, die nodig om de klantwaarde te maximaliseren.

Frans werkt vanuit de Business intensief samen met ICT teams. Hij helpt als tranisitiemanager organisaties en teams de volgende stap in Agilty te zetten. Het implementeren van Agilty is altijd maatwerk, waarbij “good pratices” van (Scaled) frameworks en trendsettende bedrijven/instellingen als referentie gelden.

Frans heeft bedrijfskunde gestudeerd (HHS). Later heeft hij hier Implementatie & Change management (OU) aan toegevoegd. De laatste jaren heeft Frans zich bekwaamd in Transactionele Analyse (TA Academie). Frans heeft Agile certificaten voor SAFe, Product Owner en Scrum Master.

Frans heeft functies/rollen gehad als commerciëel directeur, verandermanager, consultant, product owner. Waar Frans komt gebeurt iets positiefs met de mensen binnen de organisatie. Frans heeft gewerkt, en opdrachten gedaan, bij financiële dienstverleners, onderwijsinstellingen, facilitaire dienstverleners en overheden.

Frans is getrouwd en heeft 2 kinderen. Naast zijn passie voor mensontwikkeling doet hij aan (halve) marathons lopen, zeilen en skiën.