4Y1A6974.jpg

Het is mijn doel om mensen te verleiden een verbeterde versie van zichzelf te willen maken. Ik geloof dat het zelf ontbrandend vermogen van mensen leidt tot persoonlijke groei.

Als verbeteraar zorg ik er voor dat worstelende leidinggevenden bij banken grip krijgen op veranderingen in product, proces, organisatie en IT.

Ik doe dat resultaatgericht, samen met uw mensen en richt mij op verbinding, empowerment, en creatieve oplossingen. En ik kan mij hierbij snel aanpassen aan nieuwe situaties.

Deze aanpak leidt tot zichtbaar betere resultaten, mensen die met plezier deelnemen aan uw projecten en business & IT die aan hetzelfde doel werken. Samen naar een beter resultaat, meer plezier in het werk en goede zorg voor uw medewerkers.

Ik heb ervaring in rollen zoals Programma Manager, Product Owner en Ketenmanager-/Consultant. Mijn opdrachten zijn veelal gericht op Klantreisoptimalisatie via Lean, Outsourcing / Contractering en IT-delivery (Agile Scrum en waterval). Mijn focus ligt op het realiseren van de business case en implementatie. Mijn visie op succesvolle opdrachten is "begin met het einde in gedachten".

Mijn expertise ligt in de functionele gebieden Operations & IT, Klantbediening en Productmanagement.

Ik heb materiële ervaring in Collections, (internationaal) Private-, Retail- en MKB-banking, Financiële Markten, Verzekeringen, Hypotheken, Equity Trading & Management (beleggen) en ICT Pakketimplementaties + aanpassingen, Datamanagement, Interfacing, Compliance en Regulations.