Lieuwe+20180611-_MG_8474-2.jpg

Lieuwe is een ervaren Professional met ruime ervaring in Finance (Banken en Verzekeraars). Hij presteert goed in rollen zoals Team Manager, Project Manager, Implementatiemanager, Proces Manager, Business (BPM) Consultant en Product Owner. Hij is initiatiefrijk en in staat om drive te creëren binnen de (project) teams die hij leidt of waarin hij deelneemt. Door zijn ruime business- en IT ervaring is hij goed in staat om inhoudelijk de vertaalslag te maken van business-naar IT requirements.

Initiatief nemen, implementatie kracht, besluitvaardigheid, authenticiteit, bindend vermogen en passie zijn Lieuwe’s persoonlijke kwaliteiten. Hij heeft een sterke focus op resultaten en is zeer pragmatisch. Hij is een capabele verandermanager en politiek bedreven door goed ontwikkelde stakeholder management vaardigheden.

Lieuwe heeft een speciale interesse in technologische innovatie, toezicht/compliance, klantinteractie/ketenmanagement en client centricity.

Lieuwes’ visie op succesvolle opdrachten is "begin met het einde voor ogen." Hij kan zich snel aanpassen aan nieuwe situaties. Zijn expertise ligt in de functionele gebieden van Klanten, IT & Operations en Distributie.

Lieuwe heeft ervaring in Achterstandbeheer, Hypotheken, Verzekeringen, Betalingsverkeer, Beleggingen (Execution Only, Advisory en DPM), (internationale) Private-, Retail- en MKB Banking, Corporate Loans, Innovatie, ICT (Software ontwikkeling) en Staf.