De mensen van Bakkenist hebben hun kwaliteiten bewezen als organisatieadviseurs en managers op directieniveau bij vele organisaties in het bedrijfsleven, de overheid en de gezondheidszorg.

De gecombineerde denk- en daadkracht van al deze professionals maakt Bakkenist bijzonder, en wellicht zelfs uniek. Samen zijn wij in staat adviesopdrachten op hoog niveau uit te voeren, grote verandertrajecten en programma's te realiseren, en tijdelijk de leiding op ons te nemen van een organisatie, of een onderdeel daarvan.

 martin de ruiter

martin de ruiter

 jan jonker

jan jonker

 maarten doornik

maarten doornik

 lucas van meer

lucas van meer

 albert omta

albert omta

 lieuwe visscher

lieuwe visscher

 frans rensen

frans rensen

 maaike pijnaker

maaike pijnaker

 david goudsmit

david goudsmit

 pieter eshuis

pieter eshuis

 martin poelman

martin poelman

 wim vijverberg

wim vijverberg

 

Raad van Advies

Joop Sistermans is voormalig lid van de Groepsraad en Executive Vice President van Akzo Nobel, verantwoordelijk voor Strategie en Technologie. Daarna was hij voorzitter van Adviesraad voor het Wetenschaps- en Technologiebeleid (AWT). Als voorzitter van de RvC was hij één van de drijvende kracht achter Brainport. Als promotor van innovatie in Nederland was hij onder andere:
- Lid van het Nationaal Innovatie Platform
- Lid van Strategische Advies Commissie, SAC, Ministerie van Economische Zaken
- Lid van Raad van Toezicht Universiteit Twente
- Voorzitter Raad van Toezicht STG/Health Management Forum.

Kees van Hee studeerde wiskunde aan de Universiteit van Leiden en is aan de TU/e gepromoveerd. Tijdens zijn carrière is hij afwisselend managementconsultant en hoogleraar Informatica geweest. Van 1994 tot 2004 was hij managing partner bij Bakkenist Management Consultants en Deloitte Consultancy. In 1991-1992 was hij gasthoogleraar aan de University of Waterloo, Ontario. Van 1984 tot 1994 en in de periode 2004-2012 was hij hoogleraar Informatica aan de TU/e. Op dit moment vervult hij verschillende functies als toezichthouder.