organisatie advies en change management

Onze kracht ligt in het verbinden van mensen en processen in de gehele organisatie en de ontwikkeling van het individu. 

De mensen van Bakkenist leveren belangrijke bijdragen aan de commerciële en operationele performance van bedrijven in profit en non-profit. Wij zetten beproefde adviesmethodes in om uw organisatie beter te laten presteren, maar hebben voldoende creativiteit om die methodes ook los te laten.

IL_221015_06.jpg

Innovatie

Bij het ontwikkelen van een nieuwe propositie of het aanpassen van een bestaande, is het van groot belang te doorgronden welke impact de invoering heeft op uw processen, organisatie en systemen.
Samen met uw mensen ontwikkelen wij de propositie en worden de nodige veranderingen in uw organisatie doorgevoerd. Met gevoel voor de omvang en cultuur van uw bedrijf en de verwachte afzet van het product of dienst.

netwerk.png

Verandertrajecten 

Veranderingen zijn altijd lastig, in elke organisatie. We kunnen ze alleen bestendig realiseren als ze gedragen worden door de mensen die uiteindelijk het werk moeten uitvoeren. Wij werken vanaf het begin actief samen met uw management en medewerkers.  Zo helpen wij u het optimale uit uw mensen te halen. Door bewustwording en coaching van uw mensen realiseren we samen de verandering.

ONZE BELANGRIJKSTE SPECIALITEITEN

BUSINESS AGILITY

governance risk & Compliance

(Out)sourcing


Klik hier voor een greep uit onze opdrachten.