Missie

Bakkenist realiseert samen met de klant diens ambities met een bestendig resultaat.

De visie van Bakkenist

Wij voegen waarde toe aan uw proces, project of bedrijf. Een belangrijk onderscheidend kenmerk van Bakkenist is dat wij management en advies als verbonden disciplines zien. Wij werken zoveel mogelijk actief met u en uw medewerkers. Om u optimaal te ondersteunen ontwikkelen wij onze dienstverlening en kennis permanent.

Een authentieke organisatie

Wij zijn ondernemende kenniswerkers en professionals. Wij voelen ons het beste op onze plaats in een omgeving, waar wij zelf mede verantwoordelijk zijn. Onze samenwerking kenmerkt zich door respect voor elkaars kwaliteiten en stimuleert vakmatige en persoonlijke ontwikkeling. 
Bakkenist heeft dit vorm gegeven in een hecht professioneel georganiseerd bedrijf met een sterke identiteit.

WAT KUNT U VERWACHTEN ALS U BAKKENIST VRAAGT?

  • Authentiek en inzichtelijk advies.
  • Inzicht in welke verbetering van uw mensen en organisatie maximaal haalbaar is.
  • Een team van mensen die er voor kunnen zorgen dat de geadviseerde verbeteringen ook daadwerkelijk worden ingevoerd en beklijven.

WAT ZIJN ONZE KERNWAARDEN?

Echt
Staan met beide benen op de grond; we onderkennen en omarmen de diversiteit van de mensen waarmee wij samenwerken en benutten de daaruit voortvloeiende kansen. De aanpak is oorspronkelijk.

Gewoon goed
Gericht op resultaat, helder in de formulering daarvan en transparant in de werkwijze. Kritisch, staan open voor andere meningen, waarbij wij tevens ons eigen inzichten duidelijk maken.

Ondernemend
Wij zijn ondernemend, schuwen nieuwe initiatieven niet en zijn bereid zelf risico's te dragen. Maken voordelen en risico's inzichtelijk.

Samen vindingrijk
Gericht op samenwerking, zowel met collega's als met de klant. Wij stimuleren open gedachtewisselingen om het beste resultaat uit het team te halen. Daarbij worden nieuwe mogelijkheden en ideeën verwelkomd. Wij nuanceren en relativeren waar nodig en zijn gericht op de groei en bloei van uw bedrijf.