Wim Vijverberg is programmamanager/adviseur en is specialist in de implementatie en het (verander)management van sterke en solide ICT-organisaties en -processen en de begeleiding van in- en outsourcingstrajecten.

Wim maakt daarbij gebruik van zijn kennis en ervaring in de uitvoering van (grote) programma’s en projecten in de overheid, de gezondheidszorg, de bouw en ICT-bedrijven.

Zijn stijl kenmerkt zich door een heldere communicatie (zeggen wat je doet en doen wat je zegt!), een transparante en pragmatische aanpak en maximale gerichtheid op het belang van de klant. Hij verliest daarbij de medewerker niet uit het oog en probeert zijn doelen met samenwerking te bereiken.

Kernkwaliteiten zijn: daadkracht, klant- en resultaatgerichtheid, helicopterview, initiatiefrijk, analyse, no-nonsense, open en eerlijk, teamplayer.

Na zijn studie Informatietechniek startte Wim zijn loopbaan bij Philips Medical Systems als productmanager, werkte hij in diverse managementfuncties bij KPN en heeft hij aan de wieg gestaan van de uitrol van Kennisnet in het onderwijs (middels nl.tree). In 2006 startte hij zijn eigen onderneming en heeft sindsdien (grote) opdrachten uitgevoerd ten behoeve van o.a. Politie Nederland, VolkerWessels Bouw en Vastgoedontwikkeling en KPN.