over

Over Bakkenist

Bakkenist realiseert samen met de klant diens ambities met een bestendig resultaat.

De visie van Bakkenist

Bakkenist

Wij voegen waarde toe aan uw proces, project of bedrijf. Een belangrijk onderscheidend kenmerk van Bakkenist is dat wij management en advies als verbonden disciplines zien. Wij werken zoveel mogelijk actief met u en uw medewerkers. Om u optimaal te ondersteunen ontwikkelen wij onze dienstverlening en kennis permanent.

Een authentieke organisatie

bakkenist

Wij zijn ondernemende kenniswerkers en professionals. Wij voelen ons het beste op onze plaats in een omgeving, waar wij zelf mede verantwoordelijk zijn. Onze samenwerking kenmerkt zich door respect voor elkaars kwaliteiten en stimuleert vakmatige en persoonlijke ontwikkeling. Bakkenist heeft dit vorm gegeven in een hecht professioneel georganiseerd bedrijf met een sterke identiteit.

Wat kunt u verwachten als u Bakkenist vraagt?

  • Authentiek en inzichtelijk advies.
  • Inzicht in welke verbetering van uw mensen en organisatie maximaal haalbaar is.
  • Een team van mensen die er voor kunnen zorgen dat de geadviseerde verbeteringen ook daadwerkelijk worden ingevoerd en beklijven.

Dit is de Titel

Test

Altijd op de hoogte

Welkom bij Bakkenist

Bakkenist bestaat al even, al meer dan 80 jaar. Doen we vast iets goed. Wij nemen verantwoordelijkheid waar anderen ophouden. Zijn er grote veranderingen op komst? Of heeft u simpelweg een probleem dat opgelost moet worden? Wij zorgen er voor dat uw bedrijf succesvol het doel op tijd bereikt. Door onze ervaring zijn wij net iets slimmer, net iets bekwamer. Combineer dat met onze volhardendheid en dan begrijpt u waarom wij al meer dan 80 jaar door onze opdrachtgevers gevraagd worden om hen te helpen. Van idee en strategie vorming tot een uitvoerbaar plan waar we mee aan de slag gaan.  Geen verandering is makkelijk, wij leggen de vinger op de zere plek en komen met oplossingen. Ons track record spreekt voor zich.

Algemeen